Aanbieding Pampers

Als jonge ouders ga je helemaal op in de blijdschap van het kleine wonder dat een jong stel tot een gezin maakt. Zo gauw een jong paar zwanger is, wordt er nog smalend en met opgetrokken schouders gereageerd op de kostenpost die een baby met zich meebrengt. Per slot van rekening gaat het toch niet om geld?! Zo gauw echter de kleine telg zo’n 8 wegwerpluiers per dag gaat verbruiken, dan verschijnt er een denkrimpel op het voorhoofd van de jonge ouders. De zoektocht naar aanbiedingen van Pampers gaat beginnen.

Wat zijn de voordelen van Pampers?

Met de gezinsuitbreiding komt er heel wat extra werk op je af. Dan is het fijn dat je kunt rekenen op het gemak van de verkrijgbaarheid van de luiers dicht bij jou in de buurt én op de betrouwbaarheid van een bekend merk! Het is geen geheim dat Pampers de best verkochte luier ter wereld is. Bovendien zijn de luiers van Pampers overal in Nederland te verkrijgen.

De beste Pampers voor de baby

Pampers is een zogenaamd A-merk en heeft luiers voor baby’s en kleine kinderen in verschillende maten al naar gelang de leeftijd. Pampers heeft de volgende vijf submerken:

  • Pampers Active Fit, een comfortabele luier voor babies die in beweging komen
  • Pampers Baby-Dry met een goede vochtopname om de baby droog te houden
  • Pampers New Baby die extra urine en dunne ontlasting van de hele kleintjes opnemen
  • Pampers New Baby Sensitive voor extra bescherming van de gevoelige huid van de pasgeborene
  • Pampers Simply Dry staan bekend als de budgetluier van Pampers

Verder zijn er Pampers luierbroekjes verkrijgbaar die de naam Pampers Easy Up dragen.

Een kleine rekensom

Slimme toekomstige ouders bereiden zich goed voor op de komst van hun baby. Om te berekenen hoeveel luiers een baby per jaar verbruikt bij een gemiddeld gebruik van 8 luiers per dag, komt een simpele rekensom uit op 2920 luiers per jaar in het eerste levensjaar van dit nieuwe gezinslid. De gemiddelde standaard prijs van Pampers New Baby, gerekend over de beschikbare maten, is 30 cent. Dat is een jaarlijkse kostenpost van € 876,- als je als jonge ouders géén gebruik maakt van aanbiedingen Pampers.

Wat kun je besparen als je op zoek gaat naar aanbiedingen van Pampers?

Bij sommige winkels vindt je aanbiedingen Pampers van 3 pakken voor de prijs van 2. Daarmee heb je de kosten voor je luiers al bespaard met 30%! Andere winkels geven kortingspercentages van 15%, 25% of soms zelf 50% korting. Als we uitgaan van een gemiddeld kortingspercentage van 25% dan kost een luier die gewoonlijk 30 cent kost nog maar 22,5 cent. Dat levert in het eerste jaar van de baby al een besparing van € 219,- op.
De meeste kleintjes maken tot hun vierde gebruik maken van luiers. Bij een gemiddeld gebruik van 8 luiers per dag in het eerste levensjaar naar 4 luiers per dag in het vierde , kun je met gebruikmaking van Pampers aanbiedingen een bedrag van € 577,- besparen.

De zoektocht naar aanbiedingen Pampers begint!

Om op die begeerde besparing op de kosten van luiers te komen moet je consequent alle aanbiedingen van Pampers opzoeken. Er bestaan sites die je dagelijks informeren met de meest recente Pamper aanbiedingen van luiers bij jouw in de buurt. Deze website geeft je met enkele klikken op de muis een overzichtelijke lijst met aanbiedingen Pampers in de maten en soort bij de winkels in jouw directe omgeving.