Aanbiedingen pampers

Pampers zijn natuurlijk onmisbaar voor kersverse ouders. De komende jaren heeft uw kindje ze nog hard nodig. Het voordeel van het bekende luier merk is de hoge kwaliteit, waaruit ze gemaakt zijn. Jaarlijks wordt er in het laboratorium onderzoek gedaan om de luiers te verbeteren. Telkens weer probeert Pampers haar product te verbeteren. Helaas staat hier vaak wel een hoog prijskaartje tegenover. Gelukkig zijn er ook genoeg aanbiedingen Pampers. U kunt het bekende merk voordelig in huis halen en uw baby de ultieme verzorging geven. Uw kindje kan zo vrolijk de dag weer beginnen met Pampers!

Aanbiedingen Pampers voor pasgeboren baby’s.

Pasgeboren baby’s zijn nog erg kwetsbaar. Het is belangrijk dat uw kindje comfort en liefde voelt in zijn of haar eerste dagen. De ontlasting van een pasgeboren baby is nog erg zacht in de eerste levensdagen. Uw baby krijgt al snel last van de plakkerige ontlasting tegen het nog tere babyhuidje. Pampers zorgt ervoor dat uw kindje helemaal droog blijft. Vocht en urine worden bij het huidje weggehouden, waardoor huiduitslag zoveel mogelijk voorkomen wordt bij uw pasgeboren baby. Aanbiedingen Pampers zijn absoluut de moeite waard als u een comfortabele oplossing zoekt voor uw baby. De unieke absorptielaag zorgt voor de beste bescherming die er op dit moment is. Deze Pampers zijn verkrijgbaar in maat 0,1,2 & 3.

Unieke kenmerken bij Pampers.

Als u Pampers aanbiedingen vergelijkt met andere merken, dan ziet u al direct een aantal unieke kenmerken. Bij de meeste luiers heeft u vaak geen idee, wanneer uw baby verschoont moet worden. Speciaal voor dit soort situaties heeft Pampers de urine indicator. De indicator geeft aan of een baby geplast heeft. U weet precies wanneer uw kleintje toe is aan een schone luier. Nog een voordeel is de navelvriendelijke uitsparing. Pasgeboren baby’s hebben nog een navelklem en het is dan niet prettig als de luier hierop drukt. Dankzij de speciale pasvorm van Pampers is er een speciale uitsparing om de navel extra comfort te geven. Nog een voordeel is de speciale kleefsluiting die ervoor zorgt dat uw Pamper altijd op maat is van uw snelgroeiende baby. De luiers voelen tevens aan als katoen en geven zo altijd extra comfort.

Aanbiedingen Pampers Baby-Dry.

In de nacht gaat u er natuurlijk niet ieder uur uit om uw baby te verschonen. Helaas kan het u heel wat slapeloze nachten opleveren als uw baby wakker ligt met een natte Pamper. Baby-Dry luiers kunnen tot wel 30 keer hun eigen gewicht absorberen en zorgen er dus voor dat uw baby de volgende ochtend droog in het bedje ligt. Tot wel twaalf uur lang blijft uw kindje droog. U krijgt waar voor uw geld, maar helaas zit er wel een prijskaartje aan. Bij de aanbiedingen Pampers zitten ook vaak de Baby-Dry verpakkingen. U kunt zo voordelig een paar Pampers voor de nacht inslaan en uw kindje twaalf uur lang drooghouden.

Pampers aanbieding voor actieve baby’s.

Als uw baby in de ontdekkingsfase zit, dan verandert de wereld om hun heen snel. Ze willen graag kruipen en actief zijn. Helaas wil de standaard luier niet zo comfortabel zijn tijdens het bewegen. Speciaal voor actieve baby’s is er de Pampers aanbieding voor Active Fit. Uw kindje wordt dankzij flexibele zijkanten niet onderbroken tijdens een ontdekkingstocht in de woonkamer. Deze unieke luier hoort bij de Premium Collection en heeft een absorptie die tot wel twaalf uur lang aanhoud. Uw kindje kan nu ongestoord kruipen, klimmen en draaien, zonder last te hebben van de luiers. De luier is gemaakt van ademende materialen en zorgt zo voor een fris huidje voor uw baby. Op de luier zitten babyvriendelijke tekeningen om het dragen van een Pamper nog leuker te maken.