Flanellen Luiers

Op de babyuitzet staat steeds vaker aangegeven dat flanellen luiers aangeschaft dienen te worden. We hebben vaak wel van hydrofiele luiers gehoord, maar kersverse ouders hebben geen idee waarom ze flanellen luiers moeten aanschaffen? Flanellen luiers zijn gemaakt van een extra zachte stof. De luiers worden gebruikt om de baby in te wikkelen na de geboorte. Als u van plan bent om thuis te bevallen, dan is het slim om flanellen luiers op voorraad te hebben. Na de geboorte van uw kindje wordt de luier om uw kindje heengeslagen. De luier zorgt ervoor dat uw kindje op temperatuur wordt gehouden. De luiers worden tevens voor nog meer praktische zaken gebruikt voor de verzorging van uw kindje.

Dagelijkse verzorging met flanellen luiers.

Flanellen luiers worden dagelijks gebruikt voor de verzorging van uw baby. Natuurlijk worden ze op een andere manier gebruikt als Pampers. De luiers worden gebruikt als hoeslaken of ter bescherming van het babymatrasje. Maar ook in de kinderwagen of box wordt de luier regelmatig teruggezien. In het begin geeft uw kindje nog regelmatig over. Het is handig als u een luier bij de hand heeft om even het mondje af te vegen of om direct het lakentje van uw box te vervangen. U heeft niet meteen een wasmachine nodig. Natuurlijk kunt u hier ook een hydrofiel luier voor gebruiken, maar flanel voelt voor uw pasgeboren baby veel zachter aan. Comfort is naast liefde tenslotte het belangrijkste voor uw pasgeboren baby. De luiers worden ook gebruikt om het huidje van uw baby af te drogen na een badje. Ze drogen het huidje van uw baby beter af dan een handdoek en zijn zachter voor het huidje.

Pampers als echte luiers voor uw kindje.

De flanellen luiers worden bijna door niemand gebruikt als luier, maar u wilt eigenlijk wel hetzelfde comfort als flanel. Een Pampers aanbieding kan een slimme oplossing zijn om uw baby hetzelfde comfort te geven. Het grote voordeel is natuurlijk dat u na afloop de luier gewoon weer weggooit. Daarnaast zijn Pampers zo ontwikkeld dat ze het gevoelige huidje van uw pasgeboren baby beschermen. De beste bescherming voor de huid is Pampers New Baby. Dankzij een speciale absorptie laag wordt voorkomen dan ontlasting en urine bij het huidje van uw baby terecht komt. Vooral in het begin heeft uw baby nog last van hele zachte ontlasting. Als dit regelmatig tegen het huidje van uw baby aankomt, dan kan dit luieruitslag veroorzaken. Natuurlijk wilt u dat uw kindje comfortabel kan slapen. Met Pampers zorgt u voor hetzelfde comfort als flanel, alleen kunt u de Pampers na afloop weggooien. Pampers zijn zelfs de best absorberende luiers tegen zachte ontlasting. De luiers zijn al verkrijgbaar vanaf maat 0 tot maat 3.

Pampers Baby-Dry voor een extra droge luier.

Flanel is natuurlijk niet praktisch als luier om een pasgeboren baby droog te houden. De luiers voelen misschien zacht aan en absorberen vocht, maar lekken ook al snel door. Pampers Baby-Dry zorgen voor een extra droge luier voor uw pasgeboren baby. Tot wel twaalf uur lang kan uw baby lekker comfortabel droog blijven. De luiers voelen net zo comfortabel aan als katoen en geven uw baby de comfort die ze nodig hebben. Met een Pampers aanbieding kunt u zelf de luiers in huis halen. U betaalt niet de hoofdprijs, maar gewoon een vriendelijk prijsje. Uw kindje kan zo hetzelfde comfort ervaren als bij flanellen luiers, alleen het gemak van een weggooi luier. Naast de Baby-Dry zijn er nog meer lijnen speciaal voor uw pasgeboren baby. Bijvoorbeeld de New Baby met extra comfort voor een pasgeboren baby. Ontdek de Pampers in de aanbieding en ervaar het gemak van weggooi luiers.