Pampermerken

Als je in de winkel kijkt of pampers online aan het kopen bent, dan zal je vast wel opgevallen zijn dat er ontzettend veel luiermerken zijn. Je hebt natuurlijk de standaard merken, zoals Pampers en Huggies, maar ook de vele huismerken van elke supermarkt en drogisterijketen. Om orde te scheppen in de chaos hebben we alle pampermerken hieronder op een rijtje gezet.

Pampers

Het bekendste merk: er is een reden dat we wegwerpluiers “pampers” noemen. Het is een merk van ####, een grote speler in de persoonlijke verzorging van volwassenen en kinderen. Het is één van de duurdere merken, maar wel bijna overal verkrijgbaar en vaak in de pampers van Pampers zijn vaak in de aanbieding.

Huggies

De grote concurrent van Pampers en de op één na grootste speler in de wegwerpluiermarkt. Ook Huggies zie je bijna overal tegenwoordig en is makkelijk online verkrijgbaar. Hoewel het één van de duurdere merken is, is het vaak betaalbaar door de aanbiedingen die alle (online) winkels hanteren.

Albert Heijn Huismerk Pampers

Net als alle andere grote ketens heeft de Albert Heijn zijn eigen pamper huismerk. Het zijn goede luiers, voor een goede prijs. En omdat Albert Heijn ook een webshop heeft en bezorgingen doet vaak erg in trek bij de juiste bonus-aanbieding. Houdt dus de folders goed in de gaten en bestel gewoon bij AH.nl als de pampers in de aanbieding zijn!

Jumbo Huismerk Pampers

Net als de Albert Heijn heeft ook Jumbo zijn eigen huismerk pampers. Ook Jumbo pampers kun je tegenwoordig online kopen, als loopt de Jumbo nog achter op de Albert Heijn als het gaat om het assortiment. Het zijn prima luiers, met de juiste prijs/kwaliteit verhouding.

C1000 Luiers

Ook de C1000 heeft een lijn huismerkluiers. Ook dit zijn wegwerp-pampers die je als ze vol zijn gewoon weggooid in de prullenbak. Helaas kun je bij C1000 niet online bestellen, dus je zult bij eventuele pampers aanbiedingen toch echt naar de winkel moeten gaan.

Bumblies Pampers (Coop/Deen/Spar/Boni/Hoogvliet)

“Bumblies” is het pamper huismerk van de Superunie supermarkten. Je kunt ze ook alleen krijgen bij supermarkten die aangesloten zijn bij deze keten. Let dus goed op de folders voor aanbiedingen, want via de website kun je niet bestellen.

Bebino Pampers (Aldi)

Het huismerk van de Aldi is “Bebino”, maar de maten die door de Aldi worden aangeboden zijn alleen de “grote maten”: vanaf maat 4/7 tot 18 kilo. Bebino pampers kun je nergens anders kopen, behalve bij de Aldi.

Toujours Pampers (Lidl)

De Lidl verkoopt haar huismerk onder de naam “Toujours”, wat zoveel betekent als altijd of elke dag. Als je je baby elke dag deze luiers wilt laten dragen zul je naar de Lidl moeten dus: dit is de enige plek in Nederland waar je deze pampers kan krijgen.

Kruidvat Luiers

Naast de grote supermarkten hebben ook alle drogisterijen hun eigen huismerken. Hoewel de Kruidvat natuurlijk ook gewoon Huggies en Pampers verkoopt is er voor de momenten dat deze merken niet in de aanbieding zijn het Kruidvat huismerk. Het grote voordeel van de Kruidvat is dat je ook online je pampers kan kopen, namelijk via de Kruidvat website. Handig bij pampers aanbiedingen, zowel van de grote merken als het huismerk!

Etos Pampers

Het is misschien een beetje raar, maar Etos (de drogisterij van Albert Heijn) heeft een aparte huismerk pamper. Hoewel je natuurlijk alle grote merken (Pampers, Huggies) bij de Etos kunt kopen, is de voordeligste keus het huismerk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*