Huggies Drynites

De DryNites van Huggies zijn luiers met absorberende broekjes, voor jongens en meisjes, die onopvallend onder de nachtkleding kunnen worden gedragen. Ze zijn geschikt voor peuters in de leeftijd 4 tot 7 jaar en ze zijn eenvoudig aan- en uit te trekken. Dankzij de elastische zijkanten hebben ze een comfortabele en goede pasvorm: erg geschikt voor een goede nachtrust.

Drynites: broekje met anti-lekrandjes

Het fijne van Drynites is dat de buitenkant eruit ziet én aanvoelt als normaal ondergoed. De anti-lekrandjes en de absorberende laag zitten precies op de juiste plek voor jongens en meisjes om het lekken van urine en ontlasting te voorkomen, waardoor je kind ‘s nachts ongestoord kan blijven slapen.

Drynites modellen voor jongens én meisjes

Er zijn aparte Drynites varianten speciaal voor jongens en voor meisjes en allebei hebben ze twee verschillende kleurtjes en motieven. Deze kleurtjes en motieven zijn door de kinderen zelf gekozen, en Huggies Drynites zien er dan ook uit als normaal ondergoed. Speciaal hiervoor zit er zelfs een echt label achterop, waardoor ze er nóg meer als normaal ondergoed uitzien.

Huggies Drynites: kenmerken

Huggies DryNites Absorberende Broekjes:

  • Geschikt voor: kinderen van 4-7 jaar
  • Antilekrandjes
  • Absorberend
  • Comfortabel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*