Huggies Little Swimmers

Eén van de meest bekende soorten wegwerpluiers van Huggies is de Huggies Little Swimmers. Hiermee kun je je baby zonder problemen in het water en op het strand laten spelen.

Huggies Little Swimmers

Laat je kind fijn in het water spelen met de Huggies Little Swimmers wegwerpluiers. Peuters en kleuters vinden het fantastisch op het strand en in het water te spelen. Kinderen die niet zinderlijk zijn hebben bescherming nodig tegen kleine “ongelukjes” als ze spelen, ook rond het water. Gewone luiers zetten uit als een strandbal in water en worden erg zwaar, waardoor je baby helemaal naar beneden zakt. Huggies Little Swimmers wegwerpluiers werken als zwembroekjes die je kinderen beschermen in het water zonder dat ze opzwellen en met de nieuwe Disney designs zijn ze ook nog heel erg leuk om te zien!

Veel (openbare) zwembaden verbieden het gebruik van luiers bij zwemmende babies omdat de absorberende kern kan scheuren of zelfs exploderen, waardoor de ontlasting uit de luier in het water kan komen en het filter kan verstoppen. Je kan een normaal zwembroekje kopen in plaats van luiers, maar deze zijn vervelend om schoon te maken en bieden geen bescherming tegen “ongelukjes”. Beter is het om voor speciale zwemluiers te kiezen, zoals Huggies Little Swimmers.

Kenmerken: Huggies Little Swimmers

  • Rekbare zijkanten voor een comfortabele pasvorm
  • Unieke absorberend materiaal dat niet in water opzwelt zoals een normale luier
  • Gemak door unieke hersluitbare zijkanten
  • Speciale anti-lekrandjes
  • Leuke Disney designs
  • Label op de achterkant

Pampers Aanbiedingen: Huggies Little Swimmers

Hieronder hebben we de beste aanbiedingen voor Huggies Little Swimmers op een rijtje gezet. Zoek je goedkope zwemluiers en wil je niet slepen met die grote luierpakken? Koop je Huggies Little Swimmers dan gewoon online en laat ze bezorgen: lekker makkelijk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*