Pampers Active Fit

Pampers Active Fit

Eén van de best verkopende baby-producten is de Pampers Active Fit lijn, speciaal voor de acieve baby!

Pampers active fit

Wat is Pampers Active Fit?

Baby’s bewegen natuurlijk veel; ze rollen tijdens het slapen, kruipen overal heen en proberen hun beentjes te gebruiken. Daarom hebben ze een luier nodig die met ze mee beweegt zonder te gaan lekken en daarbij ook nog comfortabel blijft. Houdt u ook van een Pampers aanbieding? Lees dan nu meer over de Active Fit luiers van Pampers.

Voor wie is de Pampers Active Fit luier?

De Pampers Active Fit is de perfecte luier voor baby’s die lekker actief zijn. Deze luiers sluiten perfect aan dankzij de 3-Way Fit ontwikkeld door Pampers. Deze 3-Way Fit zorgt ervoor dat de luier perfect om de taille, benen en billetjes past. Naast de pasvorm is het goed absorberen ook erg belangrijk, hiervoor heeft Pampers de Premium Protection-lijn ontwikkeld voor de nieuwe Pampers Active Fit. Zo blijft uw baby tot wel 12 uur droog! Vaak kunt u Pampers aanbiedingen vinden waardoor u voor nog minder geld uw baby droog kunt houden en beschermen tegen ongelukjes. Actieve baby’s houden natuurlijk ook van leuke kleuren en motieven, daarom hebben de nieuwe Pampers Active Fit luiers nu ook motieven zodat uw baby er helemaal hip uit ziet.

Welke maat Pampers Active Fit is geschikt voor uw kindje?

De luier is verkrijgbaar in verschillende maten. Omdat niet elk kindje met het zelfde gewicht wordt geboren is er voor elke gewichtsklasse de meest geschikte luier ontwikkeld.
De maten zijn:

Luiermaatcode 3: Geschikt voor een baby van 4 – 9 kg
Luiermaatcode 3+: Geschikt voor een baby van 5 – 10 kg
Luiermaatcode 4: Geschikt voor een baby van 7 – 18 kg
Luiermaatcode 4+: Geschikt voor een baby van 9 – 10 kg
Luiermaatcode 5: Geschikt voor een baby van 11 – 25 kg
Luiermaatcode 5+: Geschikt voor een baby van 13 – 27 kg

Pampers aanbiedingen

Pampers heeft aanbiedingen op regelmatige basis waardoor u met wat extra korting uw baby de best aansluitende en droogste luiers kan geven. We daarom de beste pampers aanbiedingen hier op een rijtje gezet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*