Pampers Baby Dry

Speciaal voor ‘s nachts heeft Pampers de Baby Dry lijn, zodat jij én je baby een goede nachtrust krijgen.

Pampers Baby Dry

Wat is Pampers Baby Dry?

Pampers Baby Dry is een luier van het merk Pampers die uw baby de hele nacht beschermd tegen lekken. Dit is erg belangrijk omdat uw baby zeer veel slaap nodig heeft en door een lekkende luier kan dit erg worden verstoord. Als gevolg hiervan is het kindje overdag vaak erg moe. Door deze luier is dit probleem snel verholpen omdat de luier namelijk 12 uur lang droog blijft.

Welke maat Pampers Baby Dry luier heeft uw kindje nodig?

De maat van de luier is afhankelijk van het gewicht van uw baby. Voor een iets oudere en daarmee vaak zwaardere baby hebt u een ander soort luier nodig dan voor een pasgeboren baby. Dit is omdat de luier anders niet goed genoeg sluit.

De maten zijn:
Luiermaatcode 2: Geschikt voor een baby van 3 – 6 kg
Luiermaatcode 3: Geschikt voor een baby van 4 – 9 kg
Luiermaatcode 4: Geschikt voor een baby van 7 – 18 kg
Luiermaatcode 4+: Geschikt voor een baby van 9 – 20 kg
Luiermaatcode 5: Geschikt voor een baby van 11 – 25 kg
Luiermaatcode 5+: Geschikt voor een baby van 13 – 27 kg
Luiermaatcode 6: Geschikt voor een baby van meer dan 25 kg

Waarom Pampers Baby Dry werkt voor uw baby

De luiers hebben unieke dubbele droge zones, een zachte rekbare zijkant, een nieuwe toplaag en natuurlijk ook leuke designs.

Pampers aanbiedingen

Pampers heeft vaak aanbiedingen, ook van de Baby Dry luiers. Als u deze aanbiedingen in de gaten houdt kan dit u veel geld besparen. U kunt Pampers aanbiedingen vinden in winkels maar ook online. Het grootste voordeel van online shoppen is dat ook de grote pakken luiers gewoon bij u thuis kunnen worden bezorgd. U hoeft dus niet te tillen. De beste aanbiedingen voor pampers online hebben we hier op deze site verzameld.

Pampers Baby Dry Happy Baby

Het voordeel van Pampers aanbiedingen

Pampers aanbiedingen kunnen u veel geld besparen. U hoeft niet te bezuinigen op een goede luier en heeft altijd de juiste kwaliteit. Online aanbiedingen worden bij u thuisbezorgd: dat is dus extra gemakkelijk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*