Pampers New Baby

Pampers New Baby

Eén van de best verkopende baby-producten is de Pampers New Baby lijn. De New Baby lijn is speciaal voor pasgeborenen gemaakt.

Pampers New Baby

Wat is Pampers New Baby?

De New Baby luier van Pampers is speciaal ontwikkeld voor de allerkleinste baby’s. Deze luier heeft een speciale urine indicator waardoor de luier verkleurd als de baby heeft geplast. Dit is erg handig omdat u dan precies weet wanneer u de luier moet verschonen, zodat de baby niet te lang in een vieze luier zit. Omdat pasgeboren baby’s ook een zeer zachte ontlasting hebben heeft deze luier een speciale laag die zelfs de zachtste ontlasting kan opvangen.

Welke maat Pampers New Baby is geschikt voor uw kindje?

De luier is verkrijgbaar in verschillende maten. Omdat niet elk kindje met het zelfde gewicht wordt geboren is er voor elke gewichtsklasse de meest geschikte luier ontwikkeld.
De maten zijn:

Luiermaatcode 0: Geschikt voor een baby van 1 – 2 kg
Luiermaatcode 1: Geschikt voor een baby van 2 – 5 kg
Luiermaatcode 2: Geschikt voor een baby van 3 – 6 kg
Luiermaatcode 3: Geschikt voor een baby van 4 – 9 kg

Pampers New Baby Blije Baby

Pampers aanbiedingen

Pampers New Baby heeft vaak speciale aanbiedingen waardoor u zeer voordelig een voorraad luiers in kunt slaan. Hierdoor hebt u nooit te weinig luiers op voorraad. Pampers aanbiedingen vindt u zowel online als in de winkel. Vaak is even op Google zoeken al voldoende om de beste prijs te vinden voor luiers aanbiedingen. Het is ook zeker de moeite waard omdat u met de meeste Pampers aanbiedingen veel geld kunt besparen. We hebben daarom de beste pampers aanbiedingen hieronder op een rijtje gezet, zodat u gemakkelijk de beste aanbiedingen kunt shoppen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*