Sweetcare

Sweetcare maakt pas sinds 1994 luiers, maar alleen voor de professionele markt. Sinds kort is het echter ook beschikbaar voor particulieren. Ze hebben luiers die ultradun zijn en ook nog eens milieuvriendelijk.

Sweetcare: fluffless luiers die dun én duurzaam zijn

Het geheim van de SweetCare ultradunne luier zit aan de binnenkant. In plaats van de standaard “fluff”: gebleekte houtvezels van ongeveer een millimeter lang met zogenaamde SAP-korrels (die ervoor zorgen dat de babyplas wordt geabsorbeerd). In plaats daarvan gebruikt Sweetcare een unieke techniek waardoor de “fluff” niet meer nodig is én de absorberende laag wordt niet met lijm bij elkaar gehouden. Hierdoor wordt de ontlasting optimaal geabsorbeerd én het is ook nog milieuvriendelijk.

Een dunne luier die zorgt voor optimale bewegingsvrijheid

Daarbij heeft Sweetcare zijn ultradunne luier ook zo ontwikkeld dat de bewegingsvrijheid van de baby. Omdat ze geen fluff gebruiken, is de luier dunner en dat betekend meer ruimte om te bewegen. Zo kan de baby ook met een natte luier lekker bewegen. Daarnaast slaapt de baby hierdoor ook ‘s nachts lekker door. Ouders die kiezen voor deze dunne luier weten: mijn baby heeft altijd en overal het beste draagcomfort en optimale bewegingsvrijheid.

De beste luieraanbeiding voor Sweetcare luiers

Op deze site verzamelen we de beste aanbiedingen voor alle luiers, dus ook die van Sweetcare. Zoek je de beste online aanbieder die goedkoop en gemakkelijk deze luiers bij je thuisbrengt, kijk dan hieronder:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*