Pampers 3

Pampers 3 mag zich met recht de beste verkochte luier ter wereld noemen. Ze gaan als warme broodjes over de toonbank. Veel winkels zoals supermarkten en drogisterijen springen daar handig op in. Die merken dat ouders binnen een mum van tijd door hun voorraad heen zijn. Dat leent zich perfect voor een pampers aanbieding, meerstuksaanbiedingen om precies te zijn. Deze commerciƫle insteek ontaardt in een strijd tussen de verschillende verkoopadressen.

Geen nattigheid

De groei van Pampers 3 heeft zo’n vlucht genomen dat er submerken in het leven zijn geroepen. De klant vindt in de schappen Active Fit, Baby-Dry, New Baby, Easy Up en Simply Dry. Waarin onderscheiden ze zich van elkaar? Volgens de makers zelf zijn de luiers van Active Fit de droogste en best passende. Ouders kunnen dat ook aan de Baby-Dry toevertrouwen. Die bestaat uit extra absorberende zones en een extra-drooglaagje tegen de nattigheid.

Luiers met gemak

De luiers genaamd New Baby zijn weer van een ander kaliber. Ze beschermen de gevoelige babyhuid en hebben een navelvriendelijke vorm. De eer van snelst absorberende luierbroekje gaat naar die van Easy up. Wie op het geld wil letten, haalt het beste de luiers van Simply Dry in huis. Die pampers 3 staan bekend als degenen met de aantrekkelijkste prijs.

Vergelijken maar

Juist omdat de aanbieders stevig de concurrentie met elkaar aan gaan, is het heel verstandig om steeds prijzen te blijven vergelijken. Er valt altijd wel te besparen want er is vrijwel wekelijks een actie bij een bekende verkoper. Sla daar als klant je slaatje uit. Soms moet je ook gewoon proberen welke luier het beste bij je kind past. Het gaat allemaal al hard genoeg. Voor je het week is de kleine alweer aan een andere soort toe. Zolang je daar oog voor blijft houden, valt er aan die koopwens te voldoen.