Pampers 4

Voordat je kindje helemaal zindelijk is heeft hij of zij al heel wat luiers versleten. En ineens is je baby toe aan pampers 4.
Met een gewicht aan 7 kilo gaat het er op lijken dat de baby pampers 4 nodig heeft. Het maximale gewicht wat in deze luier past is ongeveer 15 kilogram. Dat zijn pampers voor een hele dreumes.

Zindelijk worden

Pampers zijn duur en we kunnen als ouders niet wachten totdat het peutertje zindelijk wordt. Vooral zo rond het 2e jaar gaan ouders denken over zindelijkheidstraining.
Het is echter geen training maar een begeleiding aan het kindje. Kinderen worden vanzelf zindelijk maar je moet ze er een handje bij helpen.

Het kind moet in ieder geval een aantal dingen kunnen zoals het beheersen van zijn blaasspieren. Ook moet hij het gewoon vinden om zijn poepje en plasje aan de po of toilet af te staan. Dat mag hij niet eng vinden. En tenslotte moet hij het normaal vinden om geen luier meer om te hebben.

Pampers aanbiedingen

Zover is het echter nog niet wanneer het kleintje toe is aan pampers 4. Als ouders moeten we goed op de pampers aanbiedingen gaan letten zodat we een beetje kunnen besparen op de toch wel dure luiers.

Kwaliteitsluiers

Pampers zijn, is door de jaren heen gebleken de fijnste luier voor je kind. Deze absorbeert als de beste en zit prettig rondom de bovenbeentjes. De luiers knellen absoluut niet en zijn gemakkelijk aan en uit te krijgen. Zelfs mensen zonder babyervaring doen de pamper zonder moeite bij het kindje aan.

Op aanbiedingen letten

Met n-line oriƫnteren kan veel geld worden bespaart op luiers. Er zijn altijd wel ergens pampers in de aanbieding.
Een aantal verschillende verpakkingen zijn:

  • Een maandbox bevat 168 luiers
  • Een standaard pak pampers bestaat uit 25 luiers
  • De large bag heeft een inhoud met 156 pampers

De baby blijft met de pamper 4 comfortabel droog ook terwijl hij van meer bewegingsvrijheid geniet.