Pampers 6

Tijdens de periode dat uw baby nog luiers draagt is het belangrijk om deze periode zo comfortabel mogelijk te laten verlopen. Uw baby verandert al snel in een peuter en ontdekt zelf het comfort bij verschillende luiers. Pampers 6 zijn speciaal voor peuters tussen de 15 en 30 kg. Het is de laatste stap naar het zindelijk worden voor uw kleine. De luiers veranderen ook in luierbroekjes, zodat u er gewoon een onderbroek overheen kunt dragen. Uw kindje kan zo langzaam voorbereid worden op het zindelijk worden.

Pampers 6 als Baby-Dry

Een unieke lijn in Pampers 6 is de Baby-Dry. Uw kindje begint steeds meer zelf te beseffen. Sommige kinderen beginnen nu ook zelf aan te geven als hun luier nat is. Na een nacht slapen is de luier uiteraard nat. Uw kindje kan hiervan wakker worden en het is gedaan met uw nachtrust. Baby-Dry absorbeert tot wel 30 keer het gewicht van uw luier. Uw kindje blijft zo tot wel 12 uur lang droog, zodat u kunt genieten van uw welverdiende nachtrust. Met een Pampers aanbieding bent u ook nog eens lekker voordelig uit. U kunt de Baby-Dry luiers tot wel 40% goedkoper aanschaffen. U bent zo zelfs voordeliger uit, dan met een huismerk.

Pampers 6 Easy Up broekje voor peuters

Uw peuter begint u al echt groot te worden en heeft geen zin meer in een luier. Helaas is uw kindje nog niet zindelijk genoeg om zonder luier rond te lopen. Pampers 6 Easy Up is speciaal gemaakt voor deze kleine peuters. Kinderen kunnen een luier aantrekken met hetzelfde gemak als een broekje. Het Extra Dry laagje zorgt er ook nog eens voor dat de luier tot wel 12 uur lang droog blijft. Uw kindje heeft dus geen last van een natte luier in de ochtend. Daarnaast is er een extra bescherming aan de zijkanten tegen lekken.