Pampers Online

Pampers Online

In de jaren ’50 werkte er bij Procter & Gamble in Cincinnati, Ohio een scheikundig ingenieur, Victor Mills. Hij werkte al jaren voor deze fabrikant van verzorgings- en reinigingsproducten en zocht een oplossing voor de katoenen luiers, die zijn kleinzoon in groten getale gebruikte. Volgens Mills moest er een makkelijker manier zijn om zijn kleinzoon te verschonen. Door gebruik te maken van goed absorberend materiaal in een plastic broekje met plakstrips, ontwikkelde hij de wegwerpluier, die Pampers werden gedoopt. In 1961 bracht zijn werkgever de eerste wegwerpluiers onder de naam Pampers op de markt. Online Pampers kopen was toen weliswaar nog niet mogelijk, maar wel via de bestaande kanalen waar Procter & Gamble producten verkocht werden.

Pampers Online Logo

Een zware verlichting

De eerste Pampers waren groot en zwaar, maar toch vonden ze gretig aftrek. Met name omdat het wegwerpluiers waren, waren Pampers een verlichting voor de jonge moeder. Zij zag de berg wasgoed slinken en het grote absorptievermogen van de Pampers zorgde voor blije baby’s met droge billen. Men beweert wel eens dat de katoenen luiers die men voor die tijd gebruikte, de baby’s, of eigenlijk peuters, eerder zindelijk maakt. Er is echter geen enkel onderzoek dat deze stelling bevestigt.

Merknaam is soortnaam

Al sinds de introductie in 1961 is ‘Pampers’ het topmerk onder de luiers. De merknaam ‘Pampers’ is zelfs de soortnaam geworden voor wegwerpluiers. Een compliment voor de fabrikant, maar soms verwarrend, zeker als je Pampers online koopt, omdat soms geprobeerd wordt om kwalitatief mindere luiers te promoten als een Pampers aanbieding.

Ruim veertig varianten

Inmiddels zijn Pampers dusdanig ontwikkeld dat er voor iedere leeftijdsfase een comfortabele en goed passende luier is. Het totale assortiment kent een kleine 40 varianten, van de miniluier voor de pasgeborene (Pampers New Baby), voor baby’s met gevoelige billetjes (Pampers Baby Dry) tot luiers voor actieve baby’s (Pampers Active Fit) en luierbroekjes voor het moment dat de zindelijkheid er aan zit te komen. Er zijn zelfs Pampers te koop voor wat oudere kinderen, tot en met jonge tieners toe.

De prijs voor kwaliteit

Pampers onderscheiden zich door kwaliteit en pasvorm. Vele importeurs en winkelketens hebben geprobeerd om goedkope luiers als alternatief te introduceren. De kwaliteit van deze veelal Chinese fabricaten is echter een stuk minder. Waren de eerste Pampers nog vrij prijzig en daardoor alleen betaalbaar voor mensen met een hoger inkomen, tegenwoordig zie je regelmatig een leuke Pampers aanbieding. Niet alleen bij de winkelketens en in de supermarkten maar ook online zie je steeds vaker leuke Pampers aanbiedingen.

Online Pampers Kopen

Pampers online

Online Pampers kopen brengt nog meer comfort. Niet alleen voor ouders, maar ook grootouders, ooms en tantes, kopen tegenwoordig steeds vaker Pampers online. Zelfs kinderdagverblijven hebben gekozen om online Pampers te kopen. Dit kan flink voordeel opleveren, omdat online de meest actuele Pampers aanbieding te vinden is. Online Pampers kopen is bovendien handig, omdat de luiers thuis bezorgd worden. Je hoeft niet meer met een groot pak over straat. Geen tijd, geen zin of niet in staat om naar de winkel te gaan? Geen probleem, bestel Pampers online en u hebt ze de volgende werkdag in huis! Tegen de beste prijs, want online Pampers kopen mag niet duurder zijn dan in de winkel. Sterker nog: alle Pampers aanbiedingen worden scherp in de gaten gehouden.

Dus koop gerust uw Pampers online, want ‘gemak dient de mens’, zeker die van jonge moeders. Zij hebben het al zwaar genoeg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*